Omo folyékony mosószer

Omo folyékony mosószer

Omo folyékony mosószer kapcsán ismét egy érdekes felfedezésre tettem szert. Bizony lehet bármilyen jó egy folyékony mosószer, azért a marketing meglehetősen fontos szerepet tölt be.

Leírom a történetet, hogyan esett le szép sorban a tantusz az általam kedvelt Omo folyékony mosószer kapcsán. Mostanában több bejegyzést írtam mosógép témakörben pl. arról, mennyibe kerül egy mosás. Úgy látom ez a bejegyzés sokak kedvence lett.

Ott kezdődött, hogy arra voltam kíváncsi, hogy több kilogramm ruhához, több folyékony mosószert ajánl-e a címkéje. Elárulom igen, de ekkor érdekes felfedezésre tettem szert.

Omo folyékony mosószer adagolása:

Na és itt ért a meglepetés, mert a közepesen szennyezett ruhához 71 ml-t ajánlottak, ez gyanús volt, különösen úgy, hogy az adagoló kupakon a következő jelölések szerepelnek, de még nem esett le:

  • 25 ml
  • 50 ml
  • 75 ml
  • 100 ml
  • 125 ml

Aztán megnéztem, hogy az egész 5 liter (5000 ml), azaz 71 ml-rel jön ki a 70 mosás, amit meg is találtam a flakon másik felén, hogy 70 mosásra elegendő.

Azt nem tudom, hogy Te ki tudsz-e mérni 71 ml-t, de én biztos nem, így a továbbiakban, minden marketing fogás nélkül 75 ml-rel számoltam.

Szégyen nem szégyen, de nem tudom mennyiért vettem a Lidl-ben akcióban, így a neten található 3.200 Ft-tal számoltam.

És ugye mennyivel jobban hangzik, hogy 70 mosásra elegendő, mintha az került volna a címkére 67 mosásra elegendő…Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük